Aanbevelingen & Recensies Veenrust Huisdierencrematorium Twente, zie ook onze Facebook en Google pagina’s 

Goedemorgen Jacquelien,

Ik wil jullie nog ontzettend bedanken voor de opvang midden in de nacht op 31 juli. Het was allemaal zo verdrietig toen mijn windhond Evi zo plotseling overleed maar de manier waarop jullie het oppakten die nacht was heel fijn. Ik kon Evi in goede handen achterlaten. Wat mij ook heeft geraakt dat ik steeds kon langskomen om even naar haar te kijken,  het heeft niet alleen voor mij heel veel betekend, maar ook van mijn familie die de tijd kreeg om afscheid te nemen van een dierbaar lid van mijn gezin. Mijn andere windhond Noa had geen afscheid kunnen nemen van Evi omdat Evi heel onverwacht en heel snel in de Universiteits kliniek in Utrecht op de ic is overleden. 

Je collega gaf meteen aan dat als de mogelijkheid er was om met Noa langs te komen dat voor Noa heel erg goed zou zijn om te accepteren dat haar soulmate er niet meer was. We hebben Noa mee naar Veenrust genomen en daar heeft ze afscheid kunnen nemen van Evi. Als je collega het niet had aangegeven dan zou ik er zelf niet aan hebben gedacht. Er is een heel mooie foto gemaakt van het moment dat Noa afscheid neemt van Evi en haar voor de laatste keer ziet. Ik heb aan je collega de foto’s aangeboden om eventueel te gebruiken voor de website. 

Ik zou het heel fijn vinden als ik weet dat meer mensen beseffen hoe belangrijk afscheid nemen is, niet alleen voor ons maar ook voor de andere huisdieren.Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles. Het heeft mij heel goed gedaan om te weten dat Evi bij jullie was die laatste week. Met vriendelijke groeten.
Jacqueline

 

Wij hebben  tweehonderd km gereden om onze Binky een volwaardig einde te geven.

Wij hebben 1 week geleden onze lieve hond Binky moeten laten inslapen. We zijn bij Veenrust terechtgekomen  vanwege hun tekst op de internetpagina,  hier sprak een en al liefde voor het dier uit.  Wij hebben ze vooraf gebeld, toen het slecht met Binky ging  en daar afspraken gemaakt voor als het zo ver zou zijn.. Dit was een gesprek waarbij ons  goede gevoel over hen werd bevestigd..
Ze waren dag en nacht bereikbaar en toen het zover was, bleek dit ook zo te zijn. Ik mailde ze op zondag en kreeg daarop gelijk antwoord op, zodat ik afspraken kon maken met de dierenarts en hem maandag zou kunnen laten inslapen, het kon gewoon niet langer.

Bij aankomst in het crematorium werden wij begripvol ontvangen en de koffie stond voor ons klaar en Binky werd door Monique naar binnen gedragen in een sfeervolle kamer die past bij de situatie. Wij mochten wachten tot Binky gecremeerd zou zijn. Dat was een onderdeel van onze afspraak wij wilden hem n.l. nergens achter laten. Wij hebben hem in een urn  mee naar huis kunnen nemen.

Wij hopen voor een ieder dat het niet zover komt, maar als het dan zo ver is dan raden wij Veenrust aan ondanks dat je er misschien ver voor moet rijden.
Beste mensen van Veenrust hartelijk bedankt voor jullie meeleven.
Groet familie Funke Kupper

 

Hallo Monique,

Bijna  3 weken is het nu geleden dat we onze viervoeter hebben moeten laten inslapen.
Wat waren we verdrietig toen we Kaya brachten. De opvang op dat moment was warm en troostend. We hebben alles rustig kunnen bespreken en er was ruimte voor het verdriet.
De volgende dag hebben we in alle rust afscheid mogen nemen in een mooie kamer waar Kaya er prachtig bij lag. De kinderen hadden tekeningen gemaakt en ook het speeltje mocht bij hem liggen.
Er werd goed ingespeeld op onze wensen, er werd echt geluisterd naar ons en de kinderen. Echt TOP! Er zijn foto’s gemaakt, plukjes haar afgeknipt. Niets was raar en werd juist gestimuleerd.
Door deze manier van afscheid nemen, hebben we nu mooie herinneringen waar we nog dagelijks naar kijken.

Hartelijk dank Monique voor jouw warme en troostende ontvangst

Ik beveel jullie aan, bij mensen die het ook belangrijk vinden om goed afscheid te nemen van hun huisdier.

Wat een liefdevolle omgeving. Vriendelijk, zorgzaam en veel oog voor de klant.
We hebben op een hele fijne manier afscheid kunnen nemen van onze Does. Precies zo als wij het voor ogen hadden.
Dikke pluim voor Monique.
Erwin

Lieve Monique, wat ben jij een kei in je vak! Cleo heb ik vorige week zondag, geheel onverwacht op 6-jarige leeftijd moeten laten inslapen. Ik ben er nog steeds enorm verdrietig over. Wat ik al wel wist is dat ik mijn Poezemoesjes, ik had er drie, en nu nog twee, voor altijd bij me wilde hebben, ook na hun dood. Na rondgebeld te hebben bij verschillende crematoria in Twente, kwam ik bij jullie terecht. Cleo had een naam bij jullie. Jij leefde met mij mee. Ik mocht het op mijn manier bij jullie doen. Hem zelf in de oven leggen, de knopjes bedienen. En hem gelijk weer mee naar huis nemen, naar Sammy&Beertje, zoals ik Cleo had beloofd. Zijn as is meteen in n mooi fotolijstje geplaatst. Zo is Cleo nog elke avond bij ons. Ook bedankt voor de lieve kaart die ik vandaag van jullie heb mogen ontvangen. Jullie zijn persoonlijker dan alle andere dierencrematoria hier in Twente. Als je zóveel van een diertje hebt gehouden, is er maar één bedrijf die het diertje en haar of zijn baasje/vrouwtje steunt in haar of zijn verdriet. Ontzettend bedankt en Bert heel veel succes met jouw bedrijf gewenst! 🐾❤️ Hopelijk niet tot gauw, maar voor mijn andere 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ beveel ik jullie aan. Een dikke 🔟, zoals ik me het verdrietige afscheid had voorgesteld. 👍🏻
Mary-Ann

 
Lieve Monique,
Dank voor je goede zorgen bij de crematie van onze grote lieverd Morris. Dankzij jou kijken we terug op een waardig en liefdevol afscheid en kunnen we het verlies n plekje geven. Je rust, oprechtheid, liefdevolle benadering en suggesties waarderen we zeer. Morris z’n afscheid is mede door jou een dierbare herinnering .Liefs:
Erwin, Miranda, Rick en Sophie ♥️
 

We zijn zeer tevreden. Hoe lief was iedereen voor ons toen we gisteren kwamen met onze lieve Puk❤. Met zoveel respect, rust en alle tijd
Paula

We wisten dat we onze lieve trouwe Jip na 13 jaar moesten laten inslapen omdat het niet meer ging. Hoe verdrietig het ook is maar het was fijn dat we voorbereidingen konden treffen. Ik nam contact op met Veenrust en wat fijn dat Monique alle tijd nam aan de telefoon. Ze nodigde ons uit om langs te komen om te komen kijken en de mogelijkheden te bespreken. Wat een warm ontvangst…en wat een warme, huiselijke accommodatie. Monique liet ons alles zien, legde alles uit. Alles is mogelijk….maar zo ontzettend fijn dat we tijd hadden om voor Jip een mooi afscheid voor te bereiden. We hebben Jip op 6 januari 2021 laten inslapen, Veenrust heeft haar bij de dierenarts opgehaald. Vandaag 8 januari heeft de crematie plaatsgevonden zoals wij dat met Monique hebben besproken. Het was precies zoals we dat hadden besproken, zelfs mooier dan dat! Warm en intiem en met veel respect. In de prachtige boskamer lag Jip mooi opgebaard. Ondanks het verdriet dat we afscheid moesten nemen van onze lieve Jip, heeft de voorbereiding, het vooraf bezoeken van Veenrust ons enorm geholpen en rust gegeven. Ik kan het aanraden om vooraf een bezoek te brengen aan Veenrust, het geeft zoveel meer rust als je weet waar je je trouwe vriend met heel veel liefde een respectvolle afscheid kan geven. Dank jullie wel Veenrust, voor het mooie afscheid van onze Jip…
Ageeth, Pim, Roos en Alisa

Nadat onze lieve Sterre aangereden was wouden we graag een waardig afscheid van haar nemen. Toen we belden konden we gelijk terecht en zijn wij met onze kinderen goed ontvangen. Alles werd netjes uitgelegd aan ons en ook de kinderen. Ze mochten tekenen of wat schrijven als ze daar behoefte aan hadden. Als je binnenkomt geeft het ook rust zoals alles is ingericht en de muziek. Het is een waardig afscheid voor sterre geworden ondanks alle ellende en pijn die we op dat moment voelden. En we zijn ontzettend blij met de urn in de vorm van een waxinelichthouder. Hier geven ze nog dat extra beetje aandacht die iedereen nodig is denk ik❤
Anna

gisteren 7 januari mijn poezenbeest Mike op een leeftijd van 16.8 jaar inlaten slapen. vandaag 8 januari heeft de crematie van Mike plaatsgevonden en wat is het super mooi gedaan. ben met een warm hart ontvangen en hebben we met een lach en een traan afscheid van Mike genomen. heel erg bedankt voor het mooie afscheid van Mike 💖
Sanne

Als je afscheid moet nemen van je geliefde huisdier waarmee je jaren lief en leed mee gedeeld hebt, je trouwste vriend waarvan je onvoorwaardelijke liefde van kreeg en er altijd voor je was. je werd getroost toen je verdriet had zonder woorden en de leuke dingen die je met elkaar hebt beleefd.

als de tijd gekomen is dan is dit de geschikte plaats om je lieveling waardig te laten gaan want dat verdienen ze ook en meer dan dat kan je niet doen.
geef ze jouw allerlaatste wat je nog kan doen.
Peggy

Na het geheel onverwachtse overlijden van onze lieve Lakense herder Amy, kwamen we voor de crematie bij dieren crematorium Veenrust in Vriezenveen. Vriendelijke ontvangst, en er werd zeer respectvol en liefdevol met Amy omgegaan. We kregen alle tijd om afscheid te nemen, en ondanks ons verdriet, lieten we haar toch met een goed gevoel en vol vertrouwen achter.
Bedankt voor de liefdevolle opvang 🙏🏼
Lidy

Dankzij Huisdierencrematorium Veenrust hebben wij ontzettend mooi afscheid kunnen nemen. Vanaf het moment dat ik belde tot ver na de dood van ons lieve vriendje. Wij hebben ontzettend veel steun gehad aan hen. Lieve woorden, niets was te veel moeite, prachtige locatie, mooie opties om het afscheid uit te voeren; meer dan tevreden! 💙⭐
Linsey

Lieve Monique,
Bedankt voor jullie goede zorgen bij het cremeren van onze lieve Ian. Wat is het mooi, vredig en warm bij jullie. Wat ben ik dankbaar dat wij bij jullie terecht konden. Bedankt Bas dat je onze lieve Ian zo mooi en vredig hebt opgehaald, zo rustig ons moment gunde om Ian nog even een knuffel te geven.
Ik kan een ieder aanraden om je huisdier bij dit huisdier crematorium onder te brengen. Ze doen het met zo veel passie. Jullie zijn open en eerlijk niks is te gek en alles is mogelijk. Bedankt voor alles. Groetjes
Lisette
Afgelopen december voor het eerst bij jullie geweest omdat Valentino was overleden.. Ik vond het een hele fijne ervaring, een fijn afscheid en alles was heel goed geregeld. Alle tijd kunnen nemen en zelfs na sluitingstijd terecht kunnen was echt top!! Had een ervaring bij een ander crematorium wat ik niet zo prettig vond.. Mijn voorkeur gaat echt uit naar het veenrust. Ondertussen ook Twister bij jullie laten cremeren afgelopen april en ook daar had ik dezelfde fijne ervaring en opnieuw alles goed geregeld. Ze nemen echt de tijd voor de mensen en je kan echt afscheid nemen van je dier in alle rust.|
Quinton
 
Op zondagmorgen om 08.00 uur gebeld, omdat onze Rhodesian Ridgeback Akiki, kort daarvoor was ingeslapen. We werden direct vriendelijk te woord gestaan en we mochten hem direct komen brengen. Ter plaatste werd Akiki met veel respect en zorg behandeld en ook wij werden vriendelijk te woord gestaan en alles werd uitgelegd en onze keuzes gerespecteerd.
Akiki werd direct gecremeerd (ook dat kan op zondag), waardoor wij hem ook gelijk weer mee naar huis konden nemen.
Veenrust heel erg bedankt! jullie service en vriendelijkheid!
Joyce
 
wij hebben ons hondje Maggy hier laten cremeren.Heel erg fijn hoe deze mensen ons hebben geholpen. hele erge fijne meelevende mensen..
Groetjes fam Wiggers
nogmaals bedankt voor alles 🐾🐾🐾🐾
Ons verdriet dat wij onze Bandito moesten laten gaan was intens !!
Wij wilde een waardig afscheid voor onze schat.
De mensen van Veenrust hebben het voor ons mogelijk gemaakt hoe wij het wilde hebben…
De rust de aandacht die zij ons gaven….
De dag dat we de urn op kwamen halen… het steentje erbij …
Dank jullie wel voor de goede zorgen voor onze Bandito.
Ton en Marjolein

afgelopen woensdag hebben wij helaas onze lieve hondje benzi in moeten slapen gisteren is die naar het dieren crematorium gebracht waar ik vanmorgen een gesprek heb gehad met lieve mensen ze laten je huilen luisteren naar je verhaal over je geliefde huisdier ik kwam daar aan met een goed gevoel en ben weg gegaan met een goed gevoel benzi is daar zeker in goede handen zo lief hoe je door deze lieve mensen wordt behandeld ze nemen echt de tijd voor je lieve mensen van de dieren crematorium bedankt voor de lieve worden en alles wat jullie doen voor het geliefde huisdier.
Karin

Afgelopen vrijdag hebben we ons vriendje Jelle laten inslapen. Omdat ik hem wilde laten cremeren kwamen we uit bij Veenrust. De site zag er mooi en duidelijk uit en voelde goed.
Ik kan een ieder die voor deze keuze staat zeker Veenrust aanraden. Er zijn heel veel mogelijkheden en opties. De mensen zijn er lief, betrokken en hebben alle tijd voor je. Het afscheid is waardig en bijzonder. Er wordt alle ruimte en tijd gegeven om.afscheid te nemen van je vriendje. Ze blijven betrokken en met aandacht tot het einde. We hebben als gezin hier een mooi, fijn en liefdevol afscheid kunnen nemen. En kijken er goed op terug. Het kaartje dat een paar dagen later kwam deed ons erg goed.
BEDANKT voor alles!🐾💕
Yvonne
 
Plotseling afscheid moeten nemen van je huisdier, je maatje kan op veel manieren. Het respect en de rust waarmee dit kan bij Veenrust is heel mooi. Afscheid nemen is vreselijk maar zo voelt het goed.
Dank jullie wel.
Elma

Heel erg bedankt na het overlijden van onze trouwe lobbes django alles is netjes geregeld en gedaan echt super hij is verstrooid bij jullie en het pension waar wij hem altijd heen brachtte en waar hij ook graag mocht zijn ook de pootafdruk heel mooi zijn we heel blij mee een mooie herinnering aan onze trouwe vriend, nogmaals heel erg bedankt
Esther

Lieve veenrust mensen
Ik wil jullie onwijs bedanken vooral jullie liefde die je ons maar ook zeker ons zoontje hebt gegeven en alles zo goed hebben uit gelegd voor hem en daar zijn wij jullie echt dankbaar voor wij hebben gisteren een mooi afscheid gehad van onze lieve zorgzame viervoeter Dribbel
Ik wil jullie bedanken voor alle steun dat jullie ons hebben gegeven
En dat ondanks de tranen ook wel een lachje er tussen door kwam en dat jullie zo de tijd voor ons namen
Ik ben jullie zeer dankbaar onze lieve viervoeter krijg de mooiste plek
Nogmaals heel erg bedankt
Neomie

Onze Hummer is gister helaas veel te vroeg overleden 😔 vanmorgen hebben wij een ontzettend fijn afscheid gehad en hebben alle tijd gehad om afscheid te nemen . Een ontzettend fijne begeleiding gehad om alles zo mooi mogelijk te kunnen laten verlopen . Wij willen jullie bedanken voor alles 💙 Hummer gaat enorm gemist worden maar door alle mooie herinneringen die wij nu thuis hebben zal die altijd bij ons zijn .
Lisanne

Ze hebben ons afgelopen zondag super goed begeleid bij het afscheid van onze hond Elya op een hele mooie en bijzondere manier.
Super dank hiervoor.
Arjan

Op 4 mei is onze Danny helaas onverwachts overleden en op 5 mei gecremeerd bij Veenrust. Niets dan lof en goede woorden voor de organisatie en medewerkers. Het was onze eerste hond en beste vriendje. Er wordt alle tijd voor je genomen, naar je geluisterd en samen hebben wij het mede hierdoor een plekje kunnen geven.
Bedankt voor de goede zorgen en persoonlijke benadering! 🐾
Dorien

Wij hebben 2 weken geleden onze lieve hond Buddha moeten laten inslapen. We zijn bij Veenrust terechtgekomen door de foto’s die ik zag en de mogelijkheden. Ik heb ze ook gebeld toen het slecht met Buddha ging. Dat was een enorm fijn en warm gesprek. Toen het moment daar was heb ik ze gebeld en we konden gewoon met ons hele gezin op zaterdag terecht. Ik kan niet beschrijven hoe mooi en fijn het was. Wij hebben gekozen voor een individuele crematie en kregen een kamer waar ze Buddha hebben opgebaard. We hadden alle tijd om afscheid van hem te nemen. Ze waren allemaal zo lief daar. Er werd zelfs nog een mooi gedicht voorgelezen. Mijn man en ik hebben Buddha zelf in de oven gelegd. We wilden alles zelf doen en dat kon. Daarna hebben we gewacht totdat hij was gecremeerd zodat we hem mee naar huis konden nemen. We kijken er met heel veel warmte en liefde op terug. We zijn heel blij dat we hierheen zijn gegaan en we onze lieve Buddha zo’n waardig afscheid hebben kunnen geven. Medewerkers van Veenrust, bedankt!!! Jullie hebben veel voor ons betekend. En ook nog bedankt voor de kaart die we thuisgestuurd kregen. Jullie zijn toppers en ik raad jullie bij iedereen aan. Liefs,
Pien

Spykie was ons aller eerste hondje. Helaas moesten wij na 13,5 jaar afscheid gaan nemen van hem.
Het rennen zat, het blaffen moe…

Op 13-05-2020 zou Spykie ingeslapen gaan worden. De avond ervoor kwamen er allemaal vragen in mij op zoals:
Hoe help je jonge kinderen (6, 4 en 1 jaar oud) bij het afscheid nemen van een hondje?
Moet ons andere hondje ook afscheid nemen? Zo ja, hoe gaat dat dan…
Die ochtend ben ik gauw opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen,
Plots verscheen deze fb pagina… Ik greep mijn kans en hoopte dat ik verder zou komen… En dat is gelukt! Diezelfde dag van het inslapen mochten we ’s avonds nog langs komen om Spykie een waardig afscheid te geven.
Ons hondje was mooi opgebaard en was fijn toegedekt.
De medewerkers van veenrust hebben ons, maar vooral onze kinderen zo goed begeleid bij het afscheid nemen van ons hondje.
Het was allemaal heel duidelijk voor de kinderen hoe en wat er allemaal met spykie ging gebeuren en waar hij uiteindelijk was.
We kregen het advies om ook ons andere hondje mee te nemen, omdat het ook voor hem belangrijk was dat hij afscheid kon nemen van zijn maatje. Wat was dit bijzonder om te zien hoe hij afscheid nam. Hij heeft regelmatig nog heel fijn en heel dicht bij zijn maatje gelegen.
Ik raad Veenrust zeker bij iedereen aan, vooral de gezinnen met jonge kinderen. Veenrust biedt naar mijn ervaring echt goede begeleiding aan kinderen. Wat ik ook als super fijn heb ervaren is dat ook ons andere hondje welkom was en goed de gelegenheid kreeg om op zijn eigen manier af scheid te nemen.
Wij komen helaas niet uit de buurt, maar 2 uur reizen hebben wij er echt wel voor over!
Petra

We hebben hier het laatste afscheid gehad van mijn beste maatje Valentino.
Super vriendelijke meelevende mensen, die alles tot in de puntjes verzorgen, lopen ze tegen een probleem aan dan wordt hier open en eerlijk over gecommuniceerd.
De afscheidkamers, de sfeer, het opbaren, allemaal zorgvuldig tot in de puntjes geregeld!
Danny

   

Hier is onze lieve Spike ook gecremeerd. De ontvangst was heel persoonlijk, de dames en heer leefden echt mee. We kregen alle tijd. Spike was opgebaard in de heidekamer.
Het fijne was dat hij op een heerlijk zacht kussen kwam te liggen. Met een kussen onder zijn hoofd. Het was allemaal zo respectvol en liefdevol. We mochten alles zelf doen. Het mooi neerleggen(opbaren) op het kussen. Het naar de oven rijden en hem zelf in de oven leggen. Er word nergens geheimzinnig over gedaan. Je mag alles zien, zelf doen. Overal bij zijn. Dat gaf voor ons een heel goed gevoel.
We missen onze lieve Spike vreselijk.
Maar willen jullie heel erg bedanken voor alle goede, lieve en respectvolle zorg.
💔😢
Anja

Dankbaar dat we onze Hummer bij jullie hebben gebracht. Een warme ontvangst en veel begrip. We hebben Hummer een waardige afscheid kunnen geven door jullie. Dit gun ik elke dieren lief hebber toe. Hummer zit in ons hart en verdiende een mooi afscheid. Dank jullie wel! 
Christina

Een hele fijne plek om je dierbare hond heen te brengen en wat word je goed ontvangen ze nemen de tijd voor je ze hebben zoveel begrip voor je verdriet leggen alles goed uit hoe alles in zijn werk gaan hele fijne mensen dit helpt toch een stukje bij het verwerken van dit grote gemis 💙 snel is Chason weer bij ons thuis nogmaals bedankt
Bjorn en Samantha

Wat een fijne plek om afscheid te nemen van je huisdier! Alles perfect geregeld.
Lilian

Wat een mooie warme plek met warme mensen! Een aanrader voor een ieder die zijn huisdier lief heeft en een waardig afscheid wil geven.
Mooier dan menig crematorium voor mensen..
Bedankt voor jullie hulp en steun na het overlijden van ons vriendinnetje Belle ❤️
Marlous

Onze Diesel naar Veenrust gebracht zondag.
Super ontvangen erg lieve mensen.
Een aanrader voor iedereen.
Renate

Vandaag is onze Moira gecremeerd. Wij bedanken jullie voor de professionele en betrokken zorg en begeleiding.
Heel fijn dat jullie de tijd nemen en geven aan ons en aan Moira.
Dit waarderen wij enorm. Heel erg bedankt.
Dea & Edwin

wat leveren deze lieve mensen geweldig werk.. 💖💖 ..
rustig en op mijn eigen manier afscheid kunnen nemen van mijn geliefde Tysonn.. Team Veenrust heeft ons meer als uitstekend begeleid.. en mij de kans gegeven om mijn vriend een waardig afscheid te geven.. ik raad iedereen aan om zo afscheid te nemen bij Crematorium Veenrust van je geliefde huisdier..

Team Veenrust ik ben jullie enorm dankbaar.. jullie zijn zo respectvol met mij en mijn Tysonn omgegaan.. jullie verdienen alle eer.. 👍💖 ..
Sylvia

Dankbaar dat jullie hier in twenterand zijn. Begeleiding van jullie was zorgzaam, respectvol voor onze Muffin. Hierdoor konden wij op een liefdevolle manier afscheid nemen van ons “muffie”💖. Heel fijn dat hij bij ons thuis een eigen plekje heeft. Bedankt🙏
Marjan

Afgelopen vrijdag hebben we onze lieve Diezel bij jullie gebracht. We werden heel hartelijk ontvangen. Ondanks ons verdriet hebben we in alle rust afscheid kunnen nemen.
De liefdevolle aandacht voor Diezel en ons is voor ons een zeer waardevolle herinnering.
Monique en collega’s, Super bedankt en dat jullie nog voor velen een steun mogen zijn. Lieve groetjes,
Brenda

Gisteren mijn hond laten cremeren bij Veenrust Vriezenveen, ben erg tevreden met de liefde en toewijding die ik voelde en kreeg bij het afscheid nemen van mijn hond. Bedankt voor alles.
Marc

Informatie

  • KvK nr: 69561672

  • BTW nr: NL128437650B03

Openingstijden

Openingstijden: 24 uur 7 dagen per week.
Altijd op afspraak.
Bel:  06 83 57 84 97

Informatie

Wenst u meer informatie? Bel of stuur ons een e-mail.

Ga naar onze contact pagina

Contact